Zenekar

Kedveskovács hozzávalók sok személyre: 4 ember, 1 gitár, 1 bőgő, 1dob, 1 mikrofon.

Kicsit kedves, kicsit kovács. 2015 az indulás éve, versekkel csapunk a lecsóba, hogy aztán pár hónap múlva rájöjjünk: tisztán saját kell. Nem döntöttünk rosszul, szeretjük a magunk által épített hullámvasutat. Négy ember megannyi hatással és a rockzenénkből szépen lassan kirajzolódik egy mai 90-es évek. Szeretnénk, ha konkrét stílus nem lenne, csak úgy olyan kedveskovács.

El is kezdtük hinteni a dolgot, a budapesti első a G3 klub 2016-ban, majd ezt követi még több más helyszín: Dürer, Tinta, stb. Vidéken is gyakran tobzódunk Szombathelyen, Sopronban, Egerben, hogy említsünk pár állomást.

Ráadásként 2018-ban egy EP-be is belevágtuk a fejszénket, a négy számos anyag Örökhajtás címmel jelent meg, szerzői kiadásban. Tavasszal pedig nyitottunk egy új fejezetet a zenekar életében, elkészítettük az addig meglévő 16 szám akusztikus átiratát, szóval nincs megállás.

Klipjeink száma véges: “Istenbá” című számunkhoz 2017-ben, “Anitától a rétre” címűhöz 2018-ban forgattunk képes aláfestést. A “Fenevad” árnyjátékai után egy akusztikus kislemez hanganyagát vettük fel, ehhez a videók 2019 tavaszán jelennek meg szép sorban. Mindegyik eset elérhető a Videó oldalon.

Másik Attila (ének)
Bedy Gergő (gitár)
Kovács Máté (basszusgitár, vokál)
Szendrei Attila (dob)